Site icon NexPress

Як приготувати швидкий домашній квас: простий рецепт для спекотних днів

Як приготувати швидкий домашній квас

Як приготувати швидкий домашній квас

Щоб приготувати смачний та освіжаючий літній напій, зовсім не обов’язково настоювати квас кілька днів. Про це повідомляє Nexpress.

Існує перевірений швидкий спосіб, як зробити домашній квас усього за три години. Цей рецепт порадує насиченим смаком, легкою кислинкою та чудовим освіжаючим ефектом.

Інгредієнти для швидкого квасу

Щоб приготувати ароматний напій, візьміть доступні інгредієнти:

Секрет ідеального смаку — у правильних пропорціях і методі настоювання. Процес займає мінімум часу, а результат приємно здивує.

Покроковий рецепт квасу

Щоб приготувати квас швидко й без зайвих клопотів, дотримуйтесь інструкції:

Охолодження та подача

Через 3 години напій готовий до вживання. Розлийте його по пляшках або інший зручній тарі та поставте в холодильник. Після охолодження смак стане ще яскравішим. Такий квас чудово втамовує спрагу в літню спеку та легко конкурує з магазинними варіантами.

Ще буде цікаво дізнатися, чому ми насправді не їмо індичі яйця?

Exit mobile version