Site icon NexPress

Скільки кроків на день потрібно робити, щоб схуднути?

Скільки кроків на день потрібно робити, щоб схуднути?

Скільки кроків на день потрібно робити, щоб схуднути?

Ходьба — це вид фізичної активності, про яку часто не замислюємося, але яка має багато переваг, пише NexPress. Коли йдеться про схуднення, скільки кроків на день потрібно робити, щоб досягти позитивного результату?

Користь ходьби

Прогулянка або просто ходьба з одного місця в інше допоможуть вам активізувати тіло та отримати вітамін D у сонячні дні. Теоретично, ходьба — це найпростіша фізична активність, яку можна виконувати будь-де і будь-коли. Тож, якщо ваша мета — схуднути, ви можете поєднати звичайні тренування з більшою кількістю ходьби.

Скільки кроків на день потрібно для схуднення?

Можливо, ви чули про загальну рекомендацію в 10 000 кроків щодня. Однак на початку можна почати з меншої кількості — 7 000 кроків, поступово збільшуючи до 10 000 або навіть більше. Якщо бути більш точним, кількість кроків залежить також від довжини кроку.

Чи можна справді схуднути, роблячи 10 000 кроків щодня?

Ходьба як вид фізичної активності також спалює калорії. Проте, як відомо, кожне тіло унікальне, і інші фактори теж мають значення, наприклад, раціон харчування. Тож, щоб схуднути і використовувати ходьбу як допоміжний засіб для цієї мети, потрібно також дотримуватися відповідного харчування та тренуватися. Більше руху допоможе вам краще спати та відчувати себе краще психологічно. Особливо якщо ви гуляєте на природі, ви отримаєте багато користі, окрім спалювання калорій.

Якщо зараз ви робите менше кроків, поступово збільшуйте їхню кількість. Найголовніше — бути постійним у ходьбі.

Як робити більше кроків щодня?

Навіть простий рух, як-от ходьба, може бути складним для тих, хто працює в офісі. У такому випадку варто подумати над креативними способами збільшити кількість кроків:

Як відстежувати кількість кроків?

Технології значно полегшують відстеження кроків. Ви можете завантажити додаток для підрахунку кроків або придбати спеціальний годинник для цієї мети.

Раніше ми писали як зрозуміти, що ви готові до шлюбу.

Exit mobile version