NexPress

12 речей, які варто зробити хоча б раз у житті

12 речей, які варто зробити хоча б раз у житті

Деякі з цих речей можуть здатися смішними, інші – занадто звичайними. Але повірте, всі вони принесуть краплю щастя в сіру буденність і змушують вас більше усміхатися, пише NexPress. Варто спробувати хоча б раз у житті! Спробуйте, це дійсно працює!

Відвідайте луна-парк

Сходіть на найбільш екстремальні атракціони, які ви можете витримати. Постріляйте з пневматичної рушниці по мішенях і виберіть за нагороду великого плюшевого ведмедя. Скуштуйте цукрову вату і загубіться в лабіринті дзеркал у кімнаті загадок. Атракціони “американські гірки” – це гарантований рецепт адреналіну.

Побачте Рим

Незалежно від того, чи це романтичний вікенд, чи довша екскурсія, Вічне місто варто побачити. І не на фотографіях друзів чи по телевізору, а наживо. Відчуття величності дійсно захоплює.

Подорожуйте самі літаком

Принаймні раз у житті наберіться сміливості сісти на літак зовсім самостійно. Насправді це не так складно і страшно, але це додасть вам більше впевненості, яка може вам знадобитися.

Обов’язково побачте падаючу зірку

12 речей, які варто зробити хоча б раз у житті
12 речей, які варто зробити хоча б раз у житті

Це завдання не лише для романтиків, але й для тих, хто не надає великого значення подібним символам. Саме споглядання темного неба і мерехтливих зірок заспокоює і ніби переносить нас в інший простір і час.

Прокиньтеся, щоб побачити схід сонця

Сяйво сонця, що сходить, – це видовище, яке залишається на все життя. Якщо ви цього ще не робили, час насолодитися цим моментом.

Подорожуйте самі з коханим

Неважливо куди і на скільки часу. Це може бути сусіднє місто і лише на один вікенд, а може бути на сотні і тисячі кілометрів. Головне, щоб ви були лише вдвох з партнером, і обов’язково разом вибрали напрямок. Це своєрідний перезапуск ваших відносин і пробудження багатьох забутих почуттів.

Займайтеся сексом на відкритому повітрі

Займатися сексом на кухонному столі іноді не цікаво. Зовсім інша справа – спробувати це на зеленій траві в лісі, на пляжі, або навіть у кабінці канатної дороги, якщо ви там одні. Заборонене задоволення є більш збудливим. Але забудьте про стіг сіна, як це показують у фільмах – соломинки потрапляють у найневідповідніші місця і це не дуже зручно.

Цілуйтеся з відкритими очима

Більшість пар люблять цілуватися із закритими очима. Але чи знаєте ви, що це набагато збудливіше, якщо дивитися один одному в очі під час поцілунку?

Танцюйте самі на кухні

Кухня – це не тільки місце для готування, вона може стати веселим місцем для танців. Особливо, якщо ви вирішите співати разом з музикою. А підлога на кухні часто є найгладкішою у всьому будинку, що дозволяє спробувати складніші рухи і зробити кілька піруетів (обережно, звісно).

Залишайтеся з друзями всю ніч

Якщо ви були на театральній виставі або концерті з друзями і почуваєтеся збуджено, запропонуйте продовжити вечір з їжею і приємними розмовами, а потім з танцями або караоке в клубі, а після цього – у піано-барі… І так до самого ранку. Іноді кожному потрібно таке розвантаження.

Перегляньте “Хрещеного батька”

Цей фільм є справжньою класикою і не випадково залишився в історії. Якщо ви його пропустили, зараз саме час виправити цю помилку.

Пограйте в “Я ніколи не…”

Ви не чули про цю гру? Вона дуже популярна серед молоді. Є навіть її віртуальна версія. Гра не вимагає спеціальних знань, умінь чи підготовки. Єдине і найважливіше – бути чесними. Вона може гратися від двох до десяти і більше осіб. І важливо приймати її саме як гру, яка просто розважає, а не як спосіб дізнатися чужі таємниці. У чому суть? Кожен учасник має закінчити речення “Я ніколи не…” своїм способом, щоб здивувати інших. Наприклад: “Я ніколи не пробував кукурудзу” або “Я ніколи не стрибав з банджі”. Користь від цієї гри полягає в тому, що ви відкриваєте для себе нові задоволення, які можуть бути цікавими.

Ніколи не пізно їх спробувати, повірте!

Exit mobile version