Хурма – один із найкращих осінніх делікатесів, який дарує нам неповторний смак. Раніше ми вже розповідали, як правильно її їсти. Однак, часто трапляється, що фрукти, принесені з супермаркету, не зовсім стиглі, як ми очікували. Про це повідомляє Nexpress.
Навіть у такому випадку можна отримати смачну та солодку хурму, якщо скористатися кількома простими трюками. Як же допомогти хурмі дозріти?
Відповідь на це питання проста: вам потрібен етилен – газ, який стимулює дозрівання фруктів. Його активно виділяють такі плоди, як банани, яблука та помідори. Тож можна скористатися цією особливістю.
Один із ефективних способів – покласти хурму в картонну коробку або паперовий пакет разом зі стиглими бананами. Або ж покладіть хурму в целофановий пакет і додайте до неї кілька стиглих яблук. Уже через добу хурма набере потрібну стиглість, і ви зможете насолоджуватися її солодким смаком без терпкості.
Ще буде цікаво дізнатися, чому ми насправді не їмо індичі яйця?

 
 
 
 
 
 
 
 
