Місячний календар 🌘 на кожен день з 21 по 31 серпня

Місячний календар 🌘 на кожен день з 21 по 31 серпня

Місячний календар з 21 по 31 серпня охоплює завершення одного місячного циклу і підготовку до нового, пише NexPress. У цей період місяць поступово спадає, що впливає на зниження енергетичного рівня і вимагає більшої уваги до внутрішніх процесів, завершення справ і очищення.

| 🌗 21 серпня | До 20:29 — 17-й день лунного циклу, після — 18-й.
Це день любові, внутрішньої свободи та розриву стереотипів. Енергетика 17-х лунних діб сприяє позбавленню шкідливих звичок та звільненню від тиску старих установок. Сприятливий час для організації свят, торжеств, застіль і дружніх вечірок. Можна пити червоне вино або кагор, що символізує пізнання вічності. 18-й лунний день відображає ваш внутрішній стан і показує, що ви здобули за попередній період. Це день, коли слід уникати соціальної активності та бути уважним до знаків долі.


| 🌘 22 серпня | До 20:36 — 18-й день лунного циклу, після — 19-й.
Сьогоднішній день є відображенням вашого внутрішнього стану. Події цього дня можуть підкреслити ваші досягнення або недоліки, які ви накопичили протягом місячного циклу. Це час, коли можливі серйозні помилки, особливо у професійній сфері. Рекомендується утримуватися від соціальної активності та нових знайомств, оскільки вони можуть бути небезпечними. Сьогодні варто уникати низьких бажань та негативних емоцій. Контрастний душ і медитація допоможуть зберегти внутрішню рівновагу.


| 🌘 23 серпня | До 20:43 — 19-й день лунного циклу, після — 20-й.
Це небезпечний день, який варто провести вдома, уникаючи нових знайомств і соціальних контактів. У цей період активізуються негативні енергії, тому важливо зберігати спокій і уникати конфліктів. День очищення через воду і вогонь, рекомендується приймати контрастний душ та використовувати білу або церковну свічку для очищення енергетики. Камені, такі як хризоліт або гематит, допоможуть захиститися від негативних впливів.


| 🌘 24 серпня | До 20:52 — 20-й день лунного циклу, після — 21-й.
Це день перемоги над собою, духовного росту та позбавлення від кармічних боргів. В цей день легко позбавитися від сумнівів та зробити важливий крок у житті. Добре підходить для духовного прозріння, аналізу гороскопів і гадань. Для тих, хто прагне позбавитися шкідливих звичок, рекомендується використовувати свічку і благовоння з ялиці. Сприятливий день для роботи з енергетикою та проведення психологічних практик.


| 🌘 25 серпня | До 21:05 — 21-й день лунного циклу, після — 22-й.
День храбрості та щедрості. Сьогоднішня енергетика надасть вам рішучості та впевненості в собі. Це гарний день для благодійності, початку нових проектів та важливих життєвих змін. Рекомендується бути щирим і відкритим, оскільки будь-яка брехня буде викрита. Сприятливий період для позбавлення від шкідливих звичок та залучення багатства за допомогою ритуалів.


| 🌘 26 серпня | До 21:26 — 22-й день лунного циклу, після — 23-й.
День накопичення знань та підвищення інтелектуальної активності. В цей день можуть приходити нові ідеї та плани. Це сприятливий період для навчання, передачі знань, а також гадань на майбутнє. Важливо обдумувати всі можливості та не переоцінювати свої сили. Сьогодні корисно використовувати голубу свічку для гармонізації енергії вдома та носити прикраси з янтарем.


| 🌘 27 серпня | До 22:01 — 23-й день лунного циклу, після — 24-й.
Тяжкий день, що може викликати у людей агресію, ревнощі та бажання домінувати. У цей час важливо контролювати свої емоції та уникати конфліктів. Це день покаяння і внутрішнього очищення. Сьогодні рекомендується уникати великих соціальних контактів, присвятити час медитації та духовним практикам. Використовуйте благовоння, щоб зберігати спокій і рівновагу.


| 🌘 28 серпня | До 22:55 — 24-й день лунного циклу, після — 25-й.
Дуже потужний день, сприятливий для зміцнення здоров’я та початку нових проектів. У цей день енергія особливо активна, тому важливо використовувати її на благо. Це гарний час для фізичних вправ, особливо тих, що пов’язані з чоловічою енергією. Використовуйте малахіт для посилення сили та благовоння ладану для очищення простору.


| 🌘 29 серпня | Двадцять п’яті лунні доби.
День відпочинку та споглядання. Це спокійний і пасивний період, який краще провести в усамітненні, на природі. Добре зайнятися водними процедурами, відвідати баню або басейн. Цей день пов’язаний із жіночою стихією — водою. Медитації та уравноваження енергій сприятливо вплинуть на ваше самопочуття та привабливість. Використовуйте прикраси з червоною яшмою для посилення енергії.


| 🌘 30 серпня | До 00:08 — 25-й день лунного циклу, після — 26-й.
Спокійний день для усамітнення та духовної роботи. Це час для очищення організму, проведення медитацій та практик, спрямованих на балансування енергії. Рекомендується уникати суперечок та пустої суєти, більше уваги приділяти внутрішньому світу. Використовуйте свічку для очищення та спокою, а також прикраси з хризопразом для гармонії.


| 🌘 31 серпня | До 01:32 — 26-й день лунного циклу, після — 27-й.
Складний день, який потребує обережності та смирення. Люди в цей час схильні до конфліктів та агресії. Найкраще присвятити день духовним практикам, медитації та спогляданню. Використовуйте білу свічку для очищення від негативу та прикраси з хризопразом для спокою. 27-й лунний день — це період духовного прозріння та отримання вищих знань, гарний для медитацій та енергетичної роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Українська буква Ґ: як вводити на Windows, MacOS, Android та iOS клавіатурі

Українська буква Ґ: як вводити на Windows, MacOS, Android та iOS клавіатурі

Літера Ґ в українському алфавіті, а також як її вводити на Windows…
Як встигати все і залишатися спокійним?

Як встигати все і залишатися спокійним?

У сучасному світі, де швидкість життя постійно зростає, все…
Тест на вагітність у чоловіка: що буде, якщо на нього попісяти, і що робити, якщо результат буде позитивним
Як відрізнити кедрові горішки від звичайних горіхів?

Як відрізнити кедрові горішки від звичайних горіхів?

Кедрові горішки мають унікальні характеристики, які дозволяють їх легко…