Сквірт що це таке і чим відрізняється від оргазму

Сквірт що це таке і чим відрізняється від оргазму

Сквірт — це термін, який використовують для опису жіночого еякуляційного процесу.

Науковою мовою, це стан, коли під час оргазму з уретри жінки виділяється прозора безбарвна рідина, пише сайт NexPress. Однак ці виділення не є вагінальним секретом (змазкою), що з’являється під час сексуального збудження. У складі цієї рідини також нерідко присутній білок ПСА, який виробляється залозами Скіна (що розташовані навколо уретри).

Що кажуть дослідження

Незважаючи на численні розповіді про сквірт, наукові дослідження не можуть підтвердити його існування як окремого фізіологічного процесу.

Більшість досліджень показують, що рідина, яка виділяється під час так званого сквірту, насправді є розбавленою сечею. Найбільш вірогідним поясненням є те, що сквірт є просто виділенням невеликої кількості сечі під час сильного оргазму. Це може бути пов’язано з тиском на сечовий міхур та уретру під час сексуальної стимуляції.

Сквірт — це оргазм?

Сквірт що це таке і чим відрізняється від оргазму
Сквірт що це таке і чим відрізняється від оргазму

Сквірт і оргазм — два різні, хоча й пов’язані між собою явища. Сквірт — це виділення рідини з уретри під час сексуальної стимуляції, а оргазм — завершальний момент статевого акту, пов’язаний з піком сексуальної насолоди, що виражається інтенсивними м’язовими скороченнями в зоні геніталій.

Не всі жінки, які сквіртують, обов’язково відчувають оргазм одночасно.

Сквіртинг є специфічним фізіологічним процесом, який може супроводжувати жіночий оргазм, а також відбуватися до або відразу після нього.

Наслідки поширення міфів про сквірт

Нереалістичні очікування. Міф про сквірт може створювати тиск на жінок, змушуючи їх думати, що вони повинні досягати цього, щоб бути “нормальними” або “сексуально задоволеними”. Сквірт ≠ оргазм.

Зайве занепокоєння. Жінки, які не відчувають сквірту, можуть почуватися незадоволеними або думати, що з ними щось не так.

Дезінформація. Популярність сквірту значною мірою зумовлена порнографією та медіа, які часто представляють його як стандартну або бажану частину жіночого оргазму. Насправді це просто призводить до невірних уявлень про жіночу анатомію та сексуальність.

Висновки

Жінки можуть відчувати тиск через сквірт, тому що вони або їхні партнери помилково вважають, що сквіртинг “кращий” за інші види оргазму і є найвищим чуттєвим досягненням.

Хибне уявлення про власну сексуальність можуть значно погіршити наше інтимне життя, особливо коли ми порівнюємо себе з нереалістичними стандартами, створеними іншими.

Немає нічого поганого як у сквіртингу, так і в його відсутності. Підійдіть до цього з почуттям відкритості до розваг, а не зобов’язань або стигматизації.

Читайте також, що таке серветки для орального сексу як вони виглядають і в чому їх користь?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Українська буква Ґ: як вводити на Windows, MacOS, Android та iOS клавіатурі

Українська буква Ґ: як вводити на Windows, MacOS, Android та iOS клавіатурі

Літера Ґ в українському алфавіті, а також як її вводити на Windows…
Як встигати все і залишатися спокійним?

Як встигати все і залишатися спокійним?

У сучасному світі, де швидкість життя постійно зростає, все…
Тест на вагітність у чоловіка: що буде, якщо на нього попісяти, і що робити, якщо результат буде позитивним
Як відрізнити кедрові горішки від звичайних горіхів?

Як відрізнити кедрові горішки від звичайних горіхів?

Кедрові горішки мають унікальні характеристики, які дозволяють їх легко…