Як британські королівські особи підтримують форму?

Як британські королівські особи підтримують форму?

Бути членом британської королівської родини означає не тільки відвідувати чаювання, пише NexPress. Королівські особи можуть мати доступ до найкращих ресурсів, але також потребують серйозної витривалості, щоб впоратися з насиченим графіком, включаючи подорожі та нескінченні зустрічі (наприклад, принц Чарльз бере участь у понад 600 заходах щороку). Бути у формі є важливою частиною життя короля, чи це на поле для поло, тенісному корті, чи в студії йоги.

Королева Єлизавета

Як найдовше правлячий британський монарх, королева Єлизавета є втіленням спокою та енергії. Регулярні прогулянки у різних замках є частиною того, що допомагає їй підтримувати форму. Незалежно від того, чи перебуває вона у Віндзорі взимку чи насолоджується літнім відпочинком у Балморалі, Її Величність намагається робити якомога більше кроків разом зі своїми коргі. Крім того, 94-річна королева продовжує їздити верхи, зберігаючи свою любов до коней.

Принц Філіп

Не дарма його називали «Залізним герцогом». Герцог Единбурзький був відомим спортсменом, який підтримував чудову форму, граючи в поло та займаючись греблею. Після відходу від громадського життя у 2017 році його улюбленим заняттям стали кінні змагання та катання на каретах.

Принц Чарльз

Принц Уельський завжди був захопленим спортсменом. У молоді роки він навіть пробував себе у автоспорті та підводному плаванні, а також довгий час грав у поло. Після завершення спортивної кар’єри у 50 років, принц Чарльз почав більше займатися фітнесом, виконуючи вправи, прогулянки, а також віджимання та прес перед сном. Він також любить сільське життя, що дає йому можливість займатися фізичною працею, як-от носінням відер з кормом для курей.

Камілла, герцогиня Корнуольська

Коли вона не зайнята на офіційних королівських заходах, Камілла проводить свій вільний час, гуляючи з собаками по пагорбах навколо маєтку Біркхол. Герцогиня також дотримується регулярної програми фітнесу. Під час королівського туру до Сінгапуру у 2017 році Камілла зізналася, що займається йогою та пілатесом, а також практикує глибоке дихання для релаксації.

Принц Вільям

Герцог Кембриджський успадкував від батька любов до спортивного життя. У молоді роки він займався водним поло, регбі та бігом на довгі дистанції. Разом із принцом Гаррі, Вільям активно грає в поло та регбі, бере участь у благодійних матчах. Він також великий шанувальник футболу та став президентом Англійської футбольної асоціації у 2006 році.

Кейт Міддлтон

Герцогиня Кембриджська завжди була спортивною, від шкільних років, коли грала в хокей на траві, до участі в жіночому командному змаганні на драконових човнах. Кейт займається різними видами спорту, включаючи біг, велоспорт, веслування, лижі та теніс. Вона тренується щодня по годині, а також любить прогулянки на природі або плавання з дітьми в Норфолку.

Принц Гаррі

Після 10 років служби в армії, де він набув великої фізичної сили, принц Гаррі продовжує підтримувати форму. Він займається круговими тренуваннями, боксом і кардіо. Перед весіллям із Меган Маркл у 2018 році він схуд на 7 кілограмів, працюючи з тренером, і навіть іноді практикує йогу під впливом Меган.

Меган Маркл

Меган відома своїм захопленням йогою, яке вона практикує з семи років. Вона називає йогу своїм «улюбленим заняттям» завдяки впливу матері, яка є інструктором з йоги. Під час королівського туру з принцом Гаррі у 2018 році, коли було оголошено про її вагітність, вона розповіла журналістам, що займається йогою о 4:30 ранку через проблеми зі сном.

Читайте також які робити 3-хвилинні вправи для зменшення об’єму стегон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Українська буква Ґ: як вводити на Windows, MacOS, Android та iOS клавіатурі

Українська буква Ґ: як вводити на Windows, MacOS, Android та iOS клавіатурі

Літера Ґ в українському алфавіті, а також як її вводити на Windows…
Як встигати все і залишатися спокійним?

Як встигати все і залишатися спокійним?

У сучасному світі, де швидкість життя постійно зростає, все…
Тест на вагітність у чоловіка: що буде, якщо на нього попісяти, і що робити, якщо результат буде позитивним
Як відрізнити кедрові горішки від звичайних горіхів?

Як відрізнити кедрові горішки від звичайних горіхів?

Кедрові горішки мають унікальні характеристики, які дозволяють їх легко…