DOGS: що це за гра в Телеграм, як заробляти і коли чекати лістингу та дропу токенів на біржах

DOGS: що це за гра в Телеграм, як заробляти і коли чекати лістингу та дропу токенів на біржах

Проєкт DOGS, який активно набирає популярність у Telegram, вже натякає на можливий лістинг.

У месенджері Telegram було запущено новий мемноїн-проєкт під назвою DOGS, символом якого стала собака Спотті, відома завдяки соціальній мережі «ВКонтакте».

За короткий час міні-додаток DOGS привернув увагу понад мільйона користувачів. Водночас, криптовалютні біржі почали передпродаж токенів цього проєкту. Розглянемо детальніше, що слід знати про цей мемкоїн і чи існує зв’язок із Павлом Дуровим.

Що таке DOGS

DOGS — це міні-додаток у Telegram, який з’явився на фоні популярності інших клік-ігор, таких як Notcoin, TapSwap та Hamster Kombat. Проте в DOGS не потрібно активно натискати на екран — досить просто увійти в гру, щоб отримати внутрішньоігрову валюту.

Кількість монет залежить від віку вашого акаунта в Telegram. Чим довше акаунт існує, тим більше токенів ви отримаєте. Наприклад, якщо вашому профілю 10 років, вам належить 9000 DOGS. Додатково можна заробити 300 монет за підписку на Telegram Premium і близько 200 за кожного запрошеного друга.

Як працює гра

Окрім цього, міні-додаток DOGS дозволяє дізнатися дату реєстрації вашого акаунта, номер профілю та порівняти його зі старістю інших. Це своєрідний аналог стіни у «ВКонтакте», яка була видалена, але розробники DOGS вирішили її відтворити.

Команда DOGS обіцяє впровадити нові механізми для отримання додаткових монет у майбутньому. Наразі в додатку є можливість обмінювати внутрішньоігрову валюту на Telegram Stars, які будуть передані на благодійність після завершення акції.

Зв’язок з Павлом Дуровим

Офіційний канал проєкту DOGS був створений 3 липня, але перший пост з’явився лише 9 числа. У цьому повідомленні команда оголосила про запуск нового мемкоїна, натхненого собакою Спотті, улюбленим талісманом творця Telegram і співзасновника «ВКонтакте».

Собака Спотті була створена самим Павлом Дуровим під час роботи над «ВКонтакте». Її було використано для благодійного аукціону на підтримку дитячих будинків.

Розробники зазначають: «Це не просто чергова мемноїн монета. Це монета, яка втілює дух і культуру нашої спільноти в Telegram. Ми прагнемо поділитися спадщиною Спотті з криптовалютною спільнотою».

Премаркет DOGS

11 липня криптовалютна біржа Bitget оголосила про запуск передпродажу токенів DOGS POINTS. Під час премаркету користувачі можуть купувати монети до їх офіційного лістингу.

Точна дата запуску DOGS поки що невідома. Проєкт також не представив деталі щодо токеноміки. Згідно з повідомленням, загальний обсяг монет на Bitget під час пресейлу складе 100 млрд. монет. Після офіційного лістингу DOGS POINTS буде конвертовано у криптовалюту DOGS.

Поточна ситуація та перспективи

На момент написання матеріалу, максимальна ставка за один токен складає 0,010500 Tether (USDT). За останню добу обсяг торгів DOGS POINTS перевищив $105 тис., а з початку передпродажу — $580 тис.

Премаркет також запустила криптобіржа Gate.io, де максимальна ставка досягає 6500 USDT, а вартість останньої угоди складає 0,0115 USDT.

Лістинг токенів DOGS

Офіційну дату лістингу DOGS поки не розкривають. Розробники проєкту утримуються від конкретних заяв, але можна очікувати, що лістинг відбудеться у найближчому майбутньому, враховуючи активний пресейл токенів. Але сьогодні 25 липня на сайті gate.io відбувається зворотній відлік до запуску торгів токенами DOGS. Тому встигніть заробити токени якщо ви цього ще не зробили!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Українська буква Ґ: як вводити на Windows, MacOS, Android та iOS клавіатурі

Українська буква Ґ: як вводити на Windows, MacOS, Android та iOS клавіатурі

Літера Ґ в українському алфавіті, а також як її вводити на Windows…
Як встигати все і залишатися спокійним?

Як встигати все і залишатися спокійним?

У сучасному світі, де швидкість життя постійно зростає, все…
Тест на вагітність у чоловіка: що буде, якщо на нього попісяти, і що робити, якщо результат буде позитивним
Як відрізнити кедрові горішки від звичайних горіхів?

Як відрізнити кедрові горішки від звичайних горіхів?

Кедрові горішки мають унікальні характеристики, які дозволяють їх легко…